Εκδηλώσεις

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος στη διαδικτυακή Εκδήλωση του Τμήματος Περιβάλλοντος του Ιονίου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο της ημέρας περιβάλλοντος “Κλιματική Μεταβλητότητα : Επιδράσεις στο Φυσικό Περιβάλλον”

Ο επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος, Επίκουρος Καθηγητής Αριστοτέλης Μαρτίνης, παρουσίασε τα πρώτα αποτελέσματα του προγράμματος στη διαδικτυακή Εκδήλωση του Τμήματος Περιβάλλοντος του Ιονίου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο της ημέρας περιβάλλοντος “Κλιματική Μεταβλητότητα : Επιδράσεις στο Φυσικό Περιβάλλον” στις 5-6-2021. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσιάζεται στη συνέχεια.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ημερίδα “Οι Μνημειακοί Ελαιώνες και η διαχρονική συμβολή τους στην Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Οικονομική βιωσιμότητα της Επτανήσου” – 26-2-2021

Το Τμήμα Περιβάλλοντος σας προσκαλεί στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί  στις 26/2/21 στις 17.00, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΒΙΟΜΝΗΜΕΣ για την προστασία και ανάδειξη των Μνημειακών Ελαιώνων στο Ιόνιο. Ο τίτλος της ημερίδας είναι : “Οι Μνημειακοί Ελαιώνες και η διαχρονική συμβολή τους στην Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Οικονομική βιωσιμότητα της Επτανήσου”. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Πρόσκληση ημερίδας

Το πρόγραμμα της ημερίδας